top of page
Hier vind je het nieuws over HUMANO
18-01-2018
Proficiat aan Tuinhier!

Tuinhier is een socio-culturele vereniging die werkt rond tuinbeleving en volkstuinparken. Zij ontwikkelden een Groeimap voor  hun lokale afdelingen. Deze kennismap bevat tips en inspiratie over diverse onderwerpen. Telkens gelinkt aan de decretale functies van het volwassenenwerk. Een sterk staaltje van efficiënte en effectieve afdelingsondersteuning waar HUMANO graag aan meewerkte.

02-01-2018
Een nieuw decreet voor het sociaal-cultureel volwassenenwerk

Per 1 januari 2018 treedt het nieuwe decreet voor het sociaal cultureel volwassenenwerk in werking. HUMANO heeft het decreet reeds goed bestudeerd in functie van de beleidsplanning. Aarzel niet om ons te contacteren indien u, in deze nieuwe context, procesbegeleiding wil bij het schrijven van uw beleidsplan.​
 

15-01-2018
Een nieuw beleidsplan voor Centrum voor Basiseducatie LiMiNo

Het Centrum voor BasisEducatie van Limburg Midden-Noord zal vanaf het schooljaar 2018-2019 werken met een nieuw beleidsplan. Via een klare procesbegeleiding met oog voor draagvlak, participatie en communicatie werkten we samen naar een uitgebalanceerd resultaat. LiMiNo is klaar voor een nieuwe beleidsperiode !

30-11-17
Praktijkboek 'Bedrijfsculturen' warm onthaald

Na een geslaagde boekvoorstelling in Muntpunt, overhandigden we een eerste exemplaar van ons Praktijkboek aan Vlaams Minister Sven Gatz. We hadden een mooie viering voor Amand en een gezellige receptie. Het was een topavondje ! 

bottom of page