Landelijke Ondersteuningscoach bij

     

Plaats van tewerkstelling : Antwerpen

Reageren vóór:  zondag 10 januari 2021       

Dit is een 2e oproep naar kandidaten voor deze vacature.          

 

Situering

De landelijke ondersteuningscoach heeft een eerstelijnsfunctie en is het aanspreekpunt voor elke vrijwilliger en vrijwilligersgroep binnen BINDUS vzw. Deze persoon is een bruggenbouwer, voelt aan wat er leeft op vlak van vrijwilligerswerk en ondersteuningsbeleid in Vlaanderen en Brussel, zoekt actief naar opportuniteiten en vertaalt dit alles op een duidelijke manier naar alle belanghebbenden.

Procedure

Bij BINDUS vzw zijn wij er rotsvast van overtuigd dat VERBINDING WERKT! Als koepelorganisatie werken wij aan de verdere uitbouw van interculturaliteit binnen een (super)diverse samenleving, met nadruk op het verbinden van individuen en gemeenschappen.

Voor ons zou dit altijd en overal vanzelfsprekend moeten zijn, maar voor de zekerheid: deze functie staat open voor iedereen! BINDUS vzw voert een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en werft aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, levensvisie of functiebeperking. Onze  wervings- en selectieprocedure reflecteert onze missie en visie en is daarop gebaseerd.

Humano is de partner die voor BINDUS vzw de wervings- en selectieprocedure uitvoert. Wij hoeven van jou geen motivatiebrief of een C.V. Ben je getriggerd door onze vacature? Vraag dan het infopakket aan bij Sven van Humano via sven@humano.be

Dit infopakket bevat:

  • alle noodzakelijke informatie over ons

  • een volledige functiebeschrijving met bijhorend competentieprofiel

  • een sollicitatieformulier met bijhorende opdracht

Het sollicitatieformulier en de opdracht dienen als basis voor een anonieme selectie. 


De personalia worden bijgehouden door Humano en het selectieteam van BINDUS vzw selecteert op basis van het sollicitatieformulier en de opdracht, zonder kennis van naam, herkomst, leeftijd of nationaliteit.

Aanbod

  • Voltijds contract onbepaalde duur

  • Betaald volgens barema B1c van paritair comité 329.01 sociaal-cultureel werk

  • GSM abonnement

 

Praktisch

Vereisten:

  • Minimaal hoger onderwijs sociaal cultureel werk of gelijkwaardig

  • Kennis van het werkveld

  • Ervaring in de social profit

  • Bereidheid om te pendelen tussen alle locaties van het werkingsgebied

 

Solliciteren:
Interesse?  Mail naar Sven Van Damme, Sven@humano.be en vraag het infopakket met sollicitatieformulier aan.

Stuur de ingevulde documenten terug naar Sven@humano.be vóór zondag 10 januari 2021.
Sollicitaties met eigen CV en motivatiebrief komen niet in aanmerking.

De kandidaten die voldoen aan de voorwaarden en die worden weerhouden op basis van het selectieformulier en de opdracht, zullen op maandag 18 januari 2021 per mail een uitnodiging krijgen voor het verdere selectieproces. Alle bijeenkomsten worden georganiseerd in coronaproof omstandigheden:​

Module 1: digitaal assessment

Het assessment bestaat uit 2 vragenlijsten die jou digitaal worden toegestuurd op maandag 18 januari 2021 en moeten terugbezorgd worden tegen woensdag 20 januari 2021.

​​Module 2: selectiegesprek
               uitwerken van een 2e opdracht
De module 2 gaat door op donderdag 21 januari 2021 in het hoofdkantoor van BINDUS vzw, Brederodestraat 188, 2018 Antwerpen.(*)

 

Module 3: finaal selectiegesprek

​De module 3 gaat door op maandag 25 januari 2021 (tussen 13u en 17u) in het hoofdkantoor van BINDUS vzw, Brederodestraat 188, 2018 Antwerpen.(*)

​(*)  Als je deelneemt aan de selectieprocedure word je verwacht deze data vrij te houden.

 

© 2018 by HUMANO -   privacy policy