di 18 jun. | Koning Albertlaan 27

2 daagse vorming 'inleiding tot kwaliteitscoördinator'

Na deze vorming ken je alle geheimen van Integrale Kwaliteitszorg!
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

18 jun. 2019 09:30 – 16:30
Koning Albertlaan 27, Koning Albertlaan, 9000 Gent, België

Over het evenement

Vervolgens staan we stil bij enkele kwaliteitsmodellen als referentiekader voor integrale kwaliteitszorg. Ze worden op een kritische manier doorgelicht zoals EFQM, INK, ISO, CAF en het professionele model van Van Delden. 

De vorming behandelt ook procesmanagement en toont een stappenplan om goede procedures uit te werken. Processen zorgen ervoor dat er producten en diensten worden geleverd die conform de verwachtingen van de klant (lid, deelnemer, bezoeker) zijn. Tevens worden technieken aangeleerd die hierbij kunnen gebruikt worden. Belangrijk in de kwaliteitszorg zijn natuurlijk de verbeterprocessen en verbeteracties. 

In een vierde gedeelte wordt stilgestaan bij de vragen, hoe problemen oplossen en hoe continu verbeteren? De PDCA-cirkel wordt concreet ingeoefend. 

Tenslotte wordt aandacht gegeven aan het instrumentele karakter van de integrale kwaliteitszorg: wat is kwaliteitsbeleid ? Wat is de functie en de taak van een kwaliteitscoördinator? Waar is zijn/haar plaats binnen het organigram van een organisatie?

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement

© 2018 by HUMANO -   privacy policy